Salată cu Migdale, Fructul Pasiunii și Quinoa
15 Minutes
super ușor
2 persons
Reviews
Ingrediente:
Numărul de Serviri
(modifică pentru a recalcula ingredientele)50g quinoa | |
200ml apă | |
1 fructul pasiunii (pulpa și semințele) | |
10g migdale feliate sau întregi | |
0.5 avocado, tăiat cubulețe | |
30g rucola sau baby spanac | |
0.5 ardei gras roșu, tăiat cubulețe | |
1 linguriță ulei de măsline | |
1 linguriță zeamă de lămâie | |
Sare și piper după gust |
Pentru Dressing
Dressing din ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare și piper. |
Informații Nutriționale(Per Porție)
320kcal
Calorii
10g
Proteine
18g
Grăsimi
30g
Carbohidrați
6g
Fibre
Mod de Preparare
1.
Pasul 1: Fierberea quinoa
Clătește quinoa sub jet de apă rece, apoi fierbe-o în 200 ml de apă timp de 12-15 minute, până când absoarbe toată apa și devine pufoasă.
Oprește focul și las-o să se răcească.
Marchează ca Finalizat
2.
Pasul 2: Pregătirea ingredientelor
Taie avocado și ardeiul gras cubulețe.
Taie migdalele felii, dacă sunt întregi.
Scoate pulpa și semințele din fructul pasiunii.
Marchează ca Finalizat
3.
Pasul 3: Prepararea dressingului
Amestecă uleiul de măsline cu zeama de lămâie, sare și piper.
Marchează ca Finalizat
4.
Pasul 4: Asamblarea salatei
Într-un bol, pune rucola, quinoa răcită, ardeiul gras, avocado și migdalele.
Adaugă pulpa de fructul pasiunii și amestecă ușor.
Toarnă dressingul și amestecă din nou.
Marchează ca Finalizat
5.
Pasul 5: Servirea
Servește imediat sau lasă la frigider 10 minute pentru o aromă mai intensă.
Marchează ca Finalizat
Observații
Poți adăuga semințe de susan sau chia pentru un plus de textură și nutrienți.
Dacă preferi un gust mai dulce, poți adăuga puțină miere în dressing.
Quinoa poate fi înlocuită cu bulgur sau couscous.
Lasă un răspuns